Будні окупації: багаті євреї Києва внесли черговий внесок у зростання антисемітських настроїв

Автор/джерело -  © ОБКОМ



Дата публiкацiї - 10.02.2011 01:36 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13101

Хоча цього разу обійшлося без Бродського і Табачника.

Кажуть, окупанти - найбільш нахабно- безсоромний народ (запозичено у Чижа).

“Газета по-київски” розповіла про те, як привітали «простого київського мільйонера з 50-річним ювілеєм»:

«Не так давно відзначив свій 50-річний ювілей Олександр Меламуд - один з найбагатших людей в Україні, співвласник ТРЦ« Dream Town», колишній співвласник ТЦ «Глобус» та мережі магазинів «Lee Cooper Jeans».

Ґарі Корогодський, бізнесмен-київський мільйонер, фрік, любитель театру, гумору і арт-хаусного кіно, вигадав подарувати колезі, бізнесмену - київському мільйонерові Олександру Меламуду у зв'язку з 50-річчям кліп. Але не простий - а непристойно-сороміцький, фріковато-стьобний і відверто хвацько-нижчепоясний.

Персонажі кліпу поводяться вельми розкуто (подивится кліп можна тут, але попереджаємо: відео у нормальної людини викликає блювотні рефлекси, тому ми вирішили обійтися без публікації цього "видива" на сторінках нашого порталу, - прим. "Аратта").

Але основна полуничка (в сенсі «родзинка») в тому, що в кліпі, в якості простих, безіменних статистів знялися рядові київські мільйонери плюс винуватець торжества.

Ролі в кліпі «Lady Gaga пародія Mood Romance» виконали: Олександр Меламуд, Ґарік Корогодський, Михайло Шпільман, Юхим Гологорський, Олександр Городецький, Марк Шапіро, Дмитро Сандлер, Роман Гологорський, Михайло Голубицький, Олександр Кац, Роман Бліндер, Олена Воровська. Весь «зелений» колір столичного бізнесу.

Ну, і «Єврейський стандарт», звичайно. Так називалася горілка, яку рясно розливали виконавці ролей самих себе».

Від "Аратти". "Мурку" у виконанні двох прокурорів в ефірі ТБ можна назвати класичним твором, - у порівнянні з цим "хітом" київської єврейської тусовки.

Знахабнілих окупантів потрібно знати в обличчя



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.