На Волині для туристів створять «Золоту діадему Волині» та «Аквапарк – місто Луцьк»

Автор/джерело -  © «Західна iнформаційна корпорація»



Дата публiкацiї - 31.10.2006 02:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1311

У Волинській області розроблено два глобальні туристичні інвестиційні проекти – «Золота діадема Волині» та «Будівництво та експлуатація цілорічного функціонуючого центру водних розваг «Аквапарк» – місто Луцьк».

Про це заявив під час українсько-аргентинського бізнес-форуму у Луцьку 27 жовтня голова Волинської ОДА Володимир Бондар.

Проект «Туристичний продукт «Золота діадема Волині»» передбачає створення на базі унікальних волинських пам’яток історії, культури, містобудування і архітектури, державних історико-культурних заповідників та музеїв, що розташовані обабіч автомагістралі державного значення М-08, що веде від українсько-польського кордону до обласного центру Волині і далі до Рівного. Необхідний обсяг інвестицій – 10 млн дол. США.

Проект «Будівництво і експлуатація цілорічного функціонуючого центру водних розваг «Аквапарк» – місто Луцьк» передбачає створення в обласному центрі умов для комфортного відпочинку громадян України, Російської Федерації, Польщі, Білорусі та інших іноземців. Необхідний обсяг інвестицій – 3,8 млн дол. США.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.