У МВС загострюється класове чуття?

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 16.02.2011 21:05 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13178

Керівництво міліції Тернопільської області наказало райвідділам міліції надати інформацію про організації ВО “Свобода”, “Тризуб”, “Зарево” і “УНА-УНСО”.

Про це йдеться у документі, підписаному начальником управління карного розшуку УМВС України в Тернопільській області Степаном Яцухом, який оприлюднив у Facebook член ВО "Свобода" Юрій Сиротюк.

Як йдеться у документі, 30 січня до чергової частини УМВС України у Черкаській області з телефону-автомату надійшло повідомлення від невідомого про те, що місто Черкаси заміноване.

Правоохоронцями було встановлено розташування телефону-автомату, а під знятою телефонною трубкою – два надрукованих листи. Один із записом подій у Макіївці Донецької області, інший – з вимогами, зазначається у документі.

За даним фактом порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками).

"Необхідно перевірити на причетність до скоєння вказаного злочину членів ВО "Свобода", "Тризуб", "Зарево", "УНА-УНСО", що перебувають на території обслуговування (встановити їх місцезнаходження на момент вчинення злочину, їх номера мобільних телефонів, їх зв'язки на території Черкаської області, провести їх дактилоскопіювання)", – йдеться у листі Яцуха.

Крім того, начальник Тернопільського управління карного розшуку наказує надати інформацію про зареєстровані на території Тернопільської області ВО "Свобода", "Тризуб", "Зарево", "УНА-УНСО" з наданням списків їх членів.



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.