Українські реалії: 136 км траси Львів–Луцьк через ями треба їхати 4 години

Автор/джерело -  © ZIK



Дата публiкацiї - 21.02.2011 08:33 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13211

Траса Львів–Луцьк завжди «славилася» винятковими ледарями та бездарами в дорожніх службах міст Радехів (об’їзна дорога там вже давно називається так через те, що по ній всі уважно об’їжджають ями), Кам’янка-Бузька, Стоянів та Горохів.

Дорога на Кам’янку-Бузьку

Про це у своєму блозі пише Роман Макарчук.

У Кам’янці і Стоянові, щоправда, дорогу два-три роки тому нібито капітально ремонтували – але «почерк справжнього майстра» явно видно нижче. Крім міст, традиційно небезпечними для водіїв були відрізки траси перед Кам’янкою-Бузькою та в лісі після перетину аварійного (ось вже років з 10!) моста через Західний Буг.

Але цьогорічний стан напрямку (дорогою це вже називати важко) наводить на думку, що поки Львів «марафетять» для прийому дорогих (в усіх значеннях) футбольних фанатів, українські селяни готуються до партизанських дій проти прибульців.

136 кілометрів, які ще два роки тому займали дві з половиною години їзди, зараз тягнуться на три з половиною, а то й всі чотири години. І ми ще сміємося з китайців, які між іншим запустили потяг з середньою швидкістю 350 км/год.

Рекомендація всім автолюбителям – якщо вам треба в Луцьк або з Луцька – їдьте через Дубно (~200 км) або через Рівне (~240 км). По часу вийде те ж саме, але пального спалите менше, не згадуючи вже про цілі колеса і підвіску. Дорога через Дубно (ділянка Городниця–Дубно) місцями теж прямує до українських реалій, але не настільки.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.