Влада бере у заручники родичів керівників БЮТ

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 21.02.2011 13:21 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13218

Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко заявляє, що Президент Віктор Янукович через підконтрольну Службу безпеки України і Генеральну прокуратуру розпочав тотальне переслідування родичів опозиційних політиків.

"Сьогодні Янукович вирішив брати в якості заручників родичів опозиційних політиків, тому що частину опозиційних політиків вже у в’язницю пересаджали. Це справжній терор і викуп, який вимагає Янукович за життя і свободу близьких людей опозиційних політиків – це відмова від опозиційної діяльності", - сказала Юлія Тимошенко сьогодні журналістам перед черговим допитом у Генпрокуратурі.

Лідер партії "Батьківщина" нагадала, що 18 лютого було заарештовано родича народного депутата Андрія Кожем'якіна на підставі усних свідчень одного з київських чиновників.

"Можу також сказати, що близький член родини Олександра Турчинова сьогодні також запрошена на допит у Генпрокуратуру", - додала вона.

Юлія Тимошенко крім того повідомила про тиск слідчого Служби безпеки України Горбатенка на дружину депутата фракції "БЮТ-"Батьківщина" Руслана Лук’янчука, а також на 77-річну матір екс-голови Державного казначейства Тетяни Слюз.

"Екс-голова Держказначейства Тетяна Слюз сьогодні зовсім безпідставно тероризується Генеральною прокуратурою і СБУ. До її 77-річної мами вриваються працівники силових структур – Олексій Ситників погрожує якимись незрозумілим речами, говорить їй, що її донька вбита опозиційними силами, і мама, якій 77 років, Тетяни Слюз знаходиться зараз у передінфарктному стані. Крім того, сина Тетяни Слюз Андрія тягають на допити", - зазначила вона.

"На родичів тиснуть тільки тому, що хочуть впливати на політиків, хочуть якимось чином впливати на нашу опозиційну діяльність", - переконана Тимошенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.