Через “класову пильність” нардепа-комуніста свободівців викликали у СБУ

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 22.02.2011 16:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13229

Нардеп Олег Царьов прочитав у “авторитетних виданнях” те, чого насправді не було.

21 лютого 2011 року працівники департаменту захисту національної державності та боротьби з тероризмом у Львівській області взяли пояснення у заступника голови фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Львівській міській раді Юрія Михальчишина з приводу проведення 13 січня 2011 року позачергової сесії Львівської обласної ради за участі депутатів Львівської міської ради біля пам'ятника Степанові Бандері, повідомила прес-служба ВО "Свобода".

Як повідомив Михальчишин, пояснення працівники СБУ брали через запит народного депутата України від Партії регіонів Олега Царьова. "У своєму запиті той посилається на Інтернет-ЗМІ, такі як: "факти і комєнтаріі", "скунс-інфо" та інші авторитетні джерела і звинувачує нас (депутатів Львівської обласної та міської рад) у закликах до повалення державної влади в Україні, у порушенні рівноправності громадян за національною ознакою та інших злочинах", – зазначив Михальчишин.

"Власне, в процесі спілкування з працівниками СБУ я пояснив, що факти, викладені Царьовим, не відповідають дійсності. Виступи депутатів, як Львівської обласної ради, так Львівської міської ради не містили жодних закликів до розпалення міжнаціональної ворожнечі чи антидержавної риторики, а навпаки – ми закликали до консолідації українського народу та зміцнення державотворчих процесів. Після розмови з працівниками СБУ мені здалося, що вони самі чудово розуміють абсурдність та надуманість ситуації ", – заявив свободівець Михальчишин.

Також Михальчишин додав, що такі профілактичні бесіди-пояснення працівники СБУ планують провести із членом політради Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Іриною Фаріон та секретарем Львівської міської ради, депутатом від ВО "Свобода" Василем Павлюком.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.