Закон - як дишло... Нардеп Москаль стверджує, що місцеві князьки недоторакані повсюди

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 22.02.2011 16:16 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13230

Депутат Верховної Ради від “Народної самооборони” Геннадій Москаль стверджує, що “недоторканні” для працівників ДАІ автомобілі місцевої еліти є в кожній області.

Так депутат прокоментував інформацію, що співробітникам ДАІ в Одеській області роздали список з номерами автомобілів, які правоохоронці не мають права зачіпати. У цьому списку фігурують авто губернатора, його заступників, керівників правоохоронних органів області, повідомляє прес-служба партії.

“Це відповідає дійсності. Просто знайшовся сміливець, який це сказав про Одеську область, але така негласна вказівка (не чипати деякі автомобілі, що належать місцевим високопосадовцям) дається в кожній області. Всі знають номера автомобілів, на яких їздить вище керівництво області, а також “блатні”, “приблатньонні”, “в законі”, “спонсори”, контрабандисти і просто заможні люди — кого тільки там немає! Їм і честь віддають, або жезлом показують правильний напрямок руху, їх ніколи не зупиняють... Це заведено з приходом пана Могильова і не секрет, що це є в кожній області”, - пояснив Москаль.

“Якщо раніше видавались якісь “блатні” номери або посвідчення, то зараз це ліквідували і зробили негласний список машин, як вважаються недоторканними на території даної області.Такуж саму недоторканність для ДАІ мають і дрібніші чиновники на рівні району чи міста”, - розповів “самооборонець”.

“Раніше такого не було, і це взагалі дурниця, тому що на дорозі всі мають бути рівними. Тим не менше, “чинопочитаніє” з приходом пана Могильова стало практикуватись на повну катушку”. Вже багато хто сьогодні їздить навіть зі звуковими сиренами, але чомусь ніхто не звартає на це абсолютно ніякої уваги”, - зауважив Геннадій Москаль.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.