Івано-Франківці хочуть розстрілів і арештів

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 22.02.2011 21:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13236

10 коректних розстрілів і 100 вдумливих арештів врятують Україну. Така думка сьогодні є найпоширенішою серед мешканців Івано-Франківська.

Так стверджує місцевий громадський активіст, лідер обласної організації партії «Пора» Руслан Коцаба, повідомляє pravda.if.ua

Висновки політика базувались на результатах імпровізованого соціологічного опитування, яке пан Коцаба провів сьогодні на Вічевому майдані обласного центру. В ході голосування учасникам акції було запропоновано дати відповідь на єдине питання: «Рік Януковича у владі – ну і як?!».

Серед запропонованих варіантів відповідей були: «Немає перспектив у цій державі. Готуюся до еміграції у нормальні країни», «Що Янукович, що Кучма, що Ющенко чи Кравчук – всі вони однакові», «Тільки Янукович врятує нашу Неньку Україну, бо Донбас «породняк» не гонить», «Як вчора голосували, так сьогодні живемо. Народ достойний своєї влади» і нарешті названий вже «10 коректних розстрілів і 100 вдумливих арештів врятують Україну».

Всього було опитано 100 респондентів, по двадцять два з яких вважають, що народ достойний своєї влади і всі політики однакові, десятеро шукають можливість емігрувати, а шістьох влаштовує Віктор Янукович та діюча владна команда. В той же час сорок опитаних івано-франківців, що відповідно становлять 40% переконані, що порядок в країні можна навести розстрілами і арештами.

«Найбільше вразило, - розповідає пан Коцаба, - коли за розстріли голосує молода красива дівчинка, з розумними очима. Я її запитую: ну а хто стрілятиме? І вона мені відповідає, що сама готова стріляти, бо довели. І тоді я розумію: народ вже доведений до такого стану, що, якщо почнуться якісь заворушення, вони самі візьмуть зброю».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.