Україна для людей. Костусєв подвоїв свою зарплатню

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 24.02.2011 12:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13258

Сесія Одеської міської ради прийняла примітне рішення “Про умови оплати роботи Одеського міського голови”. Зарплату Олексія Костусєва пропонується з 17 грудня 2010 року збільшити на 105%.

Відповідно до рішення, Олексій Костусєв поклав на секретаря Ради Бриндака почесний обов'язок стежити за тим, щоб йому не забували нараховувати надбавку за ранг, 40% посадового окладу за вислугу років, 50% за відмінну роботу на посаді мера, 10% за "доктора економічних наук "і ще 5% за почесне звання" заслужений економіст України".

"Приймати в умовах зубожіння більшості одеситів рішення про надбавки до зарплати міського голови - на це міг піти тільки такий популіст як Костусєв, - заявив лідер громадського руху "Комітет оборони Одеси" Сергій Гуцалюк. - На допомогу одеситам, фінансування соціальних програм грошей немає, а ось на себе улюбленого є. Це плювок в обличчя одеситам, цинізм. Відповіді одеситів Костусєву довго чекати не доведеться".

За словами Гуцалюка, подібні рішення ще раз показують, що передвиборчі обіцянки не варті і ламаного гроша. "Костусєв одеситам дуже багато обіцяв. Але, жодна обіцянка не виконана", - додав він.

Нагадаємо, що після виборів регіонал Олексій Костусєв зізнався, що мріє стати для Одеси "другим Рішельє". Він також розповів, що керувати містом його заздалегідь благословив патріарх Кирило.



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.