Тимошенко подасть у ГПУ заяву про скоєння злочину

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 14.03.2011 14:25 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13396

Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко заявляє про необхідність проведення слідчими ГПУ розслідування фабрикування чинною владою показників за 2010 рік та невиконання законодавства про обов’язкову індексацію заробітних плат та інших соціальних виплат на рівень справжньої інфляції.

"Я хочу сьогодні офіційно подати заяву про скоєння злочину. Я дуже добре знаю, що з себе представляє Генеральна прокуратура. Я дуже добре знаю, що Генеральна прокуратура є одним цілим з Президентом країни, який і дає команду фальсифікувати зростання цін. Але я це роблю не для сьогодення. Я заяву про злочин роблю для того, щоб можна було, коли ця влада буде усунута, кожного з них притягнути до кримінальної відповідальності", - сказала Юлія Тимошенко сьогодні журналістам перед черговим відвідуванням Головного управління Генеральної прокуратури з розслідування особливо важливих справ.

Екс-прем'єр погоджується з висновками незалежних експертів, відповідно до яких рівень інфляції в 2010 році становив понад 25% у той час, як влада оприлюднила дані про 9-відсотковий рівень інфляції. "Смішно сьогодні виглядають політичні переслідування на пустому місці в той час, коли у кожної людини з кишені вкрали до 25% заробітних плат і пенсій щомісяця", - вважає вона.

Тимошенко також повідомила, що сьогодні фракція "БЮТ-Батьківщина" на погоджувальній раді вимагатиме включення до порядку денного розгляду проекту документу, який зобов’яже владу перерахувати зарплати та соціальні виплати відповідно до рівня зростання цін. "Наша фракція сьогодні на погоджувальній раді у Верховній Раді порушує питання про те, щоб терміново було прийнято рішення Верховної Ради, яке зобов’язує уряд повністю перерахувати інфляцію, тому що кожній людині зрозуміло, що ціни за минулий рік зросли не на 9%, і щоб людям за 2010 рік доплатили мінімум 25% щомісяця до їх пенсій і заробітних плат. Завтра ми будемо порушувати це питання в залі Верховної Ради", - зазначила лідер партії "Батьківщина".

"Це справжній злочин, коли ошукали, обікрали кожну людину, забрали у кожної людини з кишені її власні гроші, які вона згідно з законом мусить отримати", - переконана Тимошенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.