Обережно - СЕКТА! Кримський фанатик почув “голос зверху” і зарізав своїх батьків

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 2.11.2006 03:30 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1341

У Керчі скоєно подвійне вбивство. 35-річний місцевий житель зарізав власних батьків. Потім вбивця викликав міліцію. Правоохоронцям він заявив, що на злочин його штовхнув “голос зверху”.

Обережно - секта!

За інформацією центру громадських зв'язків Головного управління МВС України в Криму, на місці події оперативники виявили два трупи - 64-річного чоловіка і 56-річну жінку - з множинними ножовими пораненнями. В обох з горла стирчали ножі.

- Міліцію викликав син загиблих, який пояснив свій вчинок станом душевного розладу після того, як "голос зверху", закликав його до вбивства батьків, - мовиться в повідомленні центру оперативних зв'язків МВС України.

Судмедексперти налічили на тілі чоловіка 23 удари ножем, на тілі його дружини - 19.

Знаряддя вбивства - кухонні ножі - так і залишив в тілах батьків. Після чого спробував, правда, невдало, накласти на себе руки за допомогою третього ножа. А мотивом для вбивства послужило потенційне перешкоджання з боку батьків скоїти власний суїцид, думку про що підозрюваний виношував давно.

Просидівши над вже бездиханними тілами батьків дві(!) доби, чекав чергового "голосу". А оскільки розрахунковий час проходження віртуального факсу з "небесної канцелярії" склав саме 2 дні, вранці в неділю дочекався, почув, як хтось "зверху" підказав йому набрати "02".

Як стало відомо слідству, підозрюваний у вбивстві власних батьків житель Керчі під час навчання на філологічному факультеті одного з Московських вузів брав участь у засіданнях трагічно відомої японської секти "Аум Синрікьо". Там його “сенсєї” і наставили на "шлях істинний".

Знали б батько з матір'ю, коли навчали улюблене чадо в одному з російських гуманітарних Вузів, де майбутній Авель осягав іноземні мови, яким "гуманним" виросте їх син, як він віддячить батькам за все те добре та хороше, що дали йому за 35 років життя, як він відбере їх життя в подяку за те, що подарували йому - життя.

У даний час вбивцю утримують під вартою. Проводяться медико-судові експертизи для визначення його осудності.

Сьоко Асахара - засновник синкретичної секти “Аум Синрікьо”

Від "Аратти". Невже досвід з "Білим братством", коли довелось повертати на цей світ сотні "оброблених" молодих людей, не довів необхідність законодавчо заборонити діяльність тоталітарних сект, а також церков та общин, що межують з тоталітаризмом - "Свідки Ягови", "Посольство Боже"? Невже віри в своїй рідній, українській традиції не вистачає? До речі, більшість таких общин реєструються не як релігійні організації, а як громадські, а отже виявляються поза увагою Державного департаменту у справах релігій і їх діяльність не підконтрольна державним органам. Серед таких общин - “Аум Синрікьо”, “Велике Біле Братство”, Церква Муна, організація “Діти сонця” та інші.

Це питання вже піднімалося в стінах Верховної ради, але, на превеликий жаль, "бабло перемагає добро". Діти депутатів, мабуть, не пропадають з вини сектантів. Їх не вербують в тоталітарні секти, не "промивають" мізки, примушуючи кинути сім'ю ради сумнівних вірувань. Звичайно, в якого бога вірити, це особиста справа кожної людини. Поклонятися можна хоч деревам, як це робили друїди. Головне, необхідно зрозуміти, що справжня віра ніколи не заподіє шкоду вам і вашим близьким. Люди, що щиро бажають Вам добра, ніколи не зажадають, що б Ви залишили сім'ю і цілком належали богові. До речі, в таких сектах роль Бога, Месії, "Спасителя" зазвичай виконує цілком реальна особа, якій "слухняні овечки" -паства потрібні для банального отримання матеріальної вигоди. Майно обдуреного адепта чергової "нової віри" з його сліпої згоди, як правило, привласнюється верхівкою секти, а сам нещасний ще довго буде "пахати" на обожнюваного "гуру", виконуючи його щонайменші витребеньки.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.