Опозиція вимагає від Азарова виконання чинного законодавства

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 15.03.2011 18:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13413

Фракція «БЮТ-Батьківщина» наполягає на оприлюдненні урядом реальних показників рівня інфляції в Україні та проіндексувати відповідно до цього показника зарплати, пенсії, стипендії та інші соціальні виплати.

Про це заявив член фракції «БЮТ-Батьківщина», прем'єр-міністр опозиційного уряду Сергій Соболєв, повідомляє прес-служба партії.

За його словами, сьогодні, за оцінками експертів, рівень інфляції в кілька разів вищий, ніж ті 9 відсотків, оприлюднені урядом.

Соболєв заявив, що фракція вимагає від уряду та президента виконати закон "Про індексацію громадянам України", проіндексувавши пенсії, соціальні допомоги сім'ям з дітьми, зарплати та стипендії та інші соціальні виплати, які згідно з цим законом мають бути проіндексовані в обов'язковому порядку відповідно до рівня інфляції.

«Сьогодні ми можемо тільки уявити, скільки кожен громадянин України недоотримає в результаті маніпуляцій уряду», - зазначив Соболєв та додав, що «це вже не просто гра з цифрами, а фактично кримінальщина, і уряду потрібно відповісти за кожну цифру».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.