Як за часів СРСР. У демократичній європейській Україні відродився самвидав

Автор/джерело -  © Газета по-киевски



Дата публiкацiї - 16.03.2011 20:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13429

Сьогодні, 16 березня, «Газета по-киевски», яка вже майже тиждень не виходить, перейшла в режим самвидаву. Журналісти роздавали номер, надрукований на звичайному офісному принтері, на вулицях.

Як раніше повідомляла "Газета по-киевски" не з'являється на прилавках кіосків з пресою вже декілька днів. За офіційною версією видання не виходить, тому що друкарня відмовляється друкувати тираж.

«Газету не надрукували, тому що друкарні був відданий відповідний наказ. Скажімо так, поки, що невихід газети пов'язаний з певними організаційними причинами, і більш ні з чим», - прокоментував ситуацію головний редактор видання Сергій Тихий.

У редакції розповіли: перший саморобний номер тематично або по тону публікацій не відрізняється від тих випусків, які друкувалися в друкарні. «І ще. Цей номер - не сенсаційна «бомба», компромат, що не копився роками. Це просто черговий номер газети, що розповідає, що відбулося в нашому Місті, в Україні, в світі», - сказано в повідомленні, опублікованому на офіційному сайті видання.

Всім, кому не повезло зустріти журналістів на вулицях, пропонують самостійно роздрукувати видання, яке можна викачати на сайті газети.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.