На “5 каналі” розгорівся конфлікт між керівництвом і редакцією

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 2.11.2006 14:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1343

З “5 каналу” звільнилися шеф-редактор служби новин Михайло Кукін, його заступник Петро Стебницький і журналіст Валентин Трохимчук. Причиною став новий конфлікт між керівництвом і редакцією телеканалу.

“5 канал” лихоманить

Кукін і його колеги не погодилися зі звільненням випускаючого редактора новин, вважаючи його дуже професійним фахівцем.

Шеф-редактор каналу Олександр Народецький звільнив цю людину після того, як стало відомо, що випуск новин, показаний о 12 годин ночі із суботи на неділю, було записано за 20 хвилин до ефіру і вийшов в ефір у записі. Як зазначає газета "15 хвилин", прізвище випускаючого редактора на каналі не називають "з етичних міркувань".

Представники випускаючої групи стали на захист свого колеги, заявивши, що це порушення не є дуже серйозним і воно не позначилося на якості ефіру. Але менеджмент каналу їхні аргументи в увагу не прийняв, передає "Телекритика".

Керівництво каналу підтвердило Кореспондент.net факт заяви про звільнення за власним бажанням Кукіна, Трохимчука і Стебницького. Заяви перших - задоволені, Стебницького - розглядається.

"Через інцидент із записом випуску новин 28 жовтня о 23:00 проведене службове розслідування. За цим фактом всі члени випускаючої групи одержали догану і були оштрафовані", - зазначили на "5 каналі".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.