У Донецьку ажіотажний попит на предмети з зображенням гаранта

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 17.03.2011 15:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13437

Тарілки і пазли з президентом Віктором Януковичем мають ажіотажний попит серед чиновників райвиконкому Донецька.

Рундуки з канцелярією та іншими корисними для будь-якого чиновника дрібницями є в будь-якому виконкомі Донецька. Але виконком Ворошиловського району всіх переплюнув за асортиментом - віднедавна у них на прилавках з'явилися сувенірні тарілки із зображеннями відомих політиків. Є з Путіним, Сталіним, Брежнєвим, Леніним. Найдешевша коштує 45 грн. Але особливий попит має сувенірка з Віктором Януковичем пише видання "Комсомольская правда" в Украине".

"Найкраще у нас йдуть підставки з президентом - це такі міні-тарілочки. Їх чиновники беруть і собі, і на подарунки - по 10-15 штук на тиждень запросто йде", - розповіла продавець Ірина.

Зважаючи на попит, в рундуку терміново розширили асортимент: пропонують нанести фотографію президента на будь-який керамічний предмет. Пропонують чашки (звичайні або химерні - приміром, з ручкою у вигляді лапи крокодила або тигра), тарілки, брелоки, магніти на холодильник...

З оригінальних сувенірів можуть зробити пазл з портретом гаранта. Найбільший - 12 на 24 сантиметри - обійдеться в суму близько 100 грн. Фотографії Віктора Януковича не обов'язково будуть типовими - можна принести і свій знімок.

Нагадаємо, раніше Донецьке обласне управління Міністерства внутрішніх справ влаштувало персональну виставку молодої художниці-інваліда, серед робіт якої портрет Президента Віктора Януковича, намальований ногами.

Від “Аратти”: власне кажучи, на двадцятому році незалежності це - дивне явище.

Адже, традиція скуповувати і виставляти на робочому місці предмети з зображенням вождів - анахронізм, який залишився від часів комуністичної диктатури.

Чи керівництво донецької влади відроджує сталінські традиції?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.