Прем'єр знову не погодився із Президентом і Конституцією

Автор/джерело -  © Обком



Дата публiкацiї - 2.11.2006 20:22 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1348

Прем'єр-міністр Віктор Янукович допускає продовження термінів перебування Чорноморського флоту Росії на території України після 2017 року.

Про це Янукович сказав журналістам.

Він підкреслив, що рішення цього питання залежить від того, наскільки в цьому буде необхідність і вигода для України і Росії.

Він також відзначив, що це питання повинно розглядатися з погляду перспектив політичних і економічних відносин України і Росії.

Янукович сказав, що не бачить на сьогодні перешкод для спокійного обговорення цієї теми, виходячи з прагматичних позицій, без надмірної політизації цього питання.

Він підкреслив, що для ухвалення остаточного рішення з цього питання в України і Росії є ще більше 10 років.

Янукович припустив можливу доцільність продовження терміну оренди на частину об'єктів Чорноморського флоту Росії в Україні.

"Можливо, частково це питання буде вирішено. Є об'єкти, у яких Україна зацікавлена, щоб вони експлуатувалися нашими партнерами і держава від цього діставала прибуток", - сказав Янукович.

Янукович підкреслив, що Україна, безумовно, зацікавлена у підтриманні гарних відносини із сусідньою Росією, як і Росія з Україною.

Він висловив упевненість, що з цього питання влада України і Росії знайде зважене рішення з урахуванням менталітетів своїх народів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.