Справа Гонгадзе. Гримчак назвав справу проти Кучми відовлікаючим маневром

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 22.03.2011 13:01 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13482

Інформація про справу проти Кучми — це відволікання уваги від політрепресій.

Про це зачвив народний депутат Юрій Гримчак, прокоментуючи інформацію про можливе порушення кримінальної справи проти екс-президента Леоніда Кучми, повідомляє прес-служба “Народної самооборони”.

“Сьогодні у світової спільноти панує думка, що в Україні існують вибіркове правосуддя, політичні репресії і політичні в'язні. А такими не дуже вправними інформаційними приводами відволікається увага від того, що насправді відбувається в Україні”, - вважає депутат.

“Раніше прокуратура вважала, що Пукач вбив Георгія Гонгадзе не на замовлення. І це рішення прокуратури було двічі оскаржене і тепер воно вже підтверджене в суді: у цій справі немає замовника і немає замовного вбивства. Тому це — тільки відволікання уваги”, - пояснив Гримчак.

“А друге — подібні інформаційні приводи свідчать про такі собі ігрища в прокуратурі на тему: хто більш “крутий” і впливовий. На сьогодні є розуміння, що прокуратура у нас — орган політичний і каральний (радянське ГПУ повертається), тому, щоб це трохи замаскувати, з'являються подібні рішення — то таку справу відкрили, то таку”, - вважає “самооборонець”.

“Це просто відволікання уваги, оскільки ніхто ж нікого не затримував, не викликав на допит, я вже не кажу, що ніхто нікого не саджає в СІЗО. Тому все це — дурниці”, - резюмував Гримчак.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.