Хворий Янукович показав, що не уявляє, що таке демократія

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 23.03.2011 16:05 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13503

Президент Віктор Янукович вважає, що політичне протистояння перешкоджає євроінтеграції України.

Про це сказано у зверненні Януковича до учасників зборів депутатів Партії регіонів всіх рівнів, яке у ході зборів зачитав глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін.

"Ми не можемо допустити, щоб євроінтеграційний рух держави гальмувався політичними сварками і протистоянням", - йдеться у зверненні.

Президент зазначає, що на сьогодні спільною метою всіх відповідальних політичних сил в Україні повинен бути її розвиток і модернізація.

"Наша загальна мета - розвиток країни, соціального прогресу і процвітання, яким буде забезпечено гідне життя для кожної людини. Вірю, що ця висока місія стане переможною національною ідеєю, здатною об'єднати суспільство, владні і громадські інститути", - зауважив Янукович.

Він висловив думку, що ПР є саме тією політичною силою, яка може консолідувати суспільство для модернізації країни.

"Ключова роль у здійсненні зазначених перетворень, забезпеченні політичної стабільності та суспільної єдності по праву відводиться Партії регіонів", - вважає Янукович.

Нагадаємо, через хворобу та високу температуру Янукович, який є почесним лідером ПР, не зміг взяти участь у Національних зборах і особисто привітати учасників.

Від “Аратти”: ми, звичайно, не в курсі, хто писав текст, зачитаний Льовочкіним. Але сказане нас вельми здивувало.

Адже, будь-яка демократична європейська держава має бегатопартійну систему, а відтак, між правлячою партією чи каоліцією і опопзицією є політичне протистояння. І це абсолютно нормально й природно.

Не було політичного протистояння у тоталітарному СРСР. Бо там була монополія КПРС на усьо і КДБ з іншими силовими відомствами захищали цю монополію від усіляких "отщепєнцев" і решти "ворогів народу". Виникає логічне питання: до чого тут Європа?

От і ми не зрозуміли.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.