Активісти підприємницького автопробігу заблокують Банкову

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 24.03.2011 11:01 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13507

Активісти Коаліції учасників помаранчевої революції (КУПР) планують у п’ятницю, 25 березня, зустріти в Києві колону учасників автопробігу "Відбери у олігархів Україну, поверни її громадянам!" і заблокувати машинами Адміністрацію Президента.

Про це повідомляє прес-служба КУПР.

Автопробіг, ініційований Асамблеєю громадських організацій малого та середнього бізнесу України, стартував у понеділок, 21 березня. Проте, як повідомлялося, з 90 учасників "автомайдана" до Києва відправилися тільки 10 машин.

КУПР є одним з організаторів "Підприємницького Майдану", який протестував проти нового Податкового кодексу.

Планується, що колони протестуючих, до яких приєднаються представники практично всіх ринків столиці, зустрінуться на Європейській площі, де пройде Всеукраїнська акція протесту, після чого учасники мітингу через Майдан Незалежності попрямують до адміністрації президента і заблокують її машинами, які брали участь в автопробігу.

Підприємці будуть вимагати від влади скасувати введення в дію Податкового кодексу, а також висловлять своє ставлення до Пенсійного, Трудового, Житлового кодексів, будуть вимагати відставки прем'єра Миколи Азарова, голови МВС Анатолія Могильова, міністра освіти і науки Дмитра Табачника і віце-прем'єра Сергія Тігіпка.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.