У БЮТ запідозрили, що в Януковича “апаратна хвороба”

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 24.03.2011 11:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13508

БЮТівець Володимир Бондаренко вважає, що президент Віктор Янукович не прийшов у середу на з’їзд Партії регіонів, тому що не знав, що нового сказати однопартійцям та громадянам України.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Можливо, він і захворів. Але в мене таке враження, що це симуляція. Хвороба є хорошим приводом не прийти на з'їзд. Януковичу не з руки доповідати про те, скільки мільярдів додатково заробив Рінат Ахметов чи ще хтось із "регіоналів"-мільярдерів", - зазначив депутат.

Бондаренко нагадав, що замість Януковича перед "регіоналами" виступав Микола Азаров.

"Критикував своїх міністрів – Табачника, Ярошенка та Клюєва. Хіба він не міг це зробити без з'їзду? Владі немає про що звітувати ні перед своїми, ні перед народом. Хоча Азаров видав новий месидж. Запропонував скасувати таке поняття, як прожитковий мінімум. Його немає у країнах із розвинутою демократією і хорошим економічним статусом в світі. Якщо в Україні зняти це поняття, тоді втратиться контроль соціальних інститутів суспільства за фінансовим станом конкретних громадян. Фактично відбудеться відмова від елементарних державних гарантій, які раніше хоч трохи забезпечувались", - наголосив парламентарій.

За словами "бютівця", Янукович не міг піти і на зібрання Федерації профспілок, яке також проходило в Києві у середу.

"Його б там запитали про пенсійну реформу, яку він активно пропагує, приховуючи той факт, що вона потрібна тільки для отримання кредиту МВФ", - пояснив Бондаренко.

Як повідомлялося раніше, у Києві 23 березня відбулися Національні збори депутатів рад усіх рівнів від Партії регіонів за участі сільських, селищних, міських голів та народних депутатів України. У цьому форумі взяли участь майже 7 тисяч осіб.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.