Столична міліція діями спростувала слова міністра

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 24.03.2011 21:02 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13517

Сьогодні о 15.48 на учасників Всеукраїнської акції “Могильовщину - геть!” напав загін “Беркуту” і знищив імпровізовану сцену, підготовлену для завтрашньої акції “Відбери у олігархів Україну, поверни її громадянам!”, яку заплановано провести біля Адміністрації Президента.

Про це Коментарям повідомили організатори акції.

Обидві акції ініційовані організаторами Підприємницького Майдану і завтра, 25 березня мали об´єднатися в одну - спочатку на Європейськіц площі, а потім маршем на Банкову під Адміністрацію Президента, де має відбутися символічне блокування.

На Банкову прибуло вище керівництво ГУ МВС у Києві та Печерського району. Попри те, що вкція була належним чином заявлена, міліція брутально перешкоджає її порведенню.

Нагадаємо, лідери громадських організацій "Порядок і Достаток" і "Коаліція Учасників Помаранчевої Революції" з 14 березня ініціювали безстрокову акцію "Могильовщину - геть!" проти переслідування організаторів і активістів Майдану-2 та за відставку профнепридатного міністра МВС Могильова А.В. і за виконання вимог, озвучених підприємцями на Майдані, а Асамблея громадських організацій малого і середнього бізнесу України з тими ж вимогами 21 березня ініціювала всеукраїнський автопробіг, який на цей час наближається до Києва.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.