ПроФФесор економіки Янукович марить популярністю діда Панаса - розповідає казочки про захмарне зростання ВВП в Україні

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 29.03.2011 10:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13536

Показники зростання валового внутрішнього продукту в Україні за підсумками 2011 року можуть бути одними з кращих на континенті.

Янукович марить “одним із найкращих на континенті” зростанням економіки України

Про це заявив Президент Віктор Янукович на сінгапурсько-українському бізнес-форумі в Сінгапурі у вівторок, повідомляє прес-служба глави держави.

На початку своєї промови Янукович порадував світ про досягнення у впровадженні Програми економічних реформ на 2010–2014 роки.

"Вже сьогодні ми можемо говорити про успіхи в її реалізації – започатковані реформи у податковій, бюджетній, адміністративній, судовій та пенсійній сферах.

Значну увагу ми приділяємо покращенню умов ведення бізнесу в Україні, зокрема, зменшенню адміністративного тиску, спрощенню дозвільних процедур, боротьбі з корупцією та бюрократією," - запевнив Президент "любих хлопчиків й дівчаток".

"Сьогодні ціла низка авторитетних світових експертів очікує, що у поточному році Україна матиме одні з найкращих показників зростання ВВП на континенті", - сказав він.

При цьому Янукович послався на дані, згідно з якими ВВП України "зріс у 2010 році на 4,2% у порівнянні з рекордним за останні 15 років падінням у 2009 році на 14,8%", а у січні 2011 року зростання ВВП "вже становило 6%".

Також Президент повідомив, що останнім часом помітно зріс інтерес іноземних інвесторів до України.
Зокрема він зазначив, що 2011 року зростання іноземних інвестицій склало майже на 7% більше ніж у 2011 році.

Усього, за словами Януковича, з 2010 року зростання іноземних інвестицій склало 12,6%, з яких найбільше припадає на другу половину 2010 року.

За словами глави української держави, це свідчить про повернення довіри іноземних партнерів до України.

Також Президент порівняв продекларовані гасла «Доступне житло», «Чисте місто», «Якісна вода», «Нове життя», «Місто майбутнього» з реалізованими досягненнями Сінгапуру і навіть назвав суму "реалізації" цих проектів в Укарїні в сінгапурських доларах.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.