Тимошенко думає, що Янукович не обмежиться посадкою “папи” Кучми

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 29.03.2011 12:18 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13538

Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко не виключає, що Генеральна прокуратура України за вказівкою керівника держави розпочне кримінальне переслідування і інших політиків, які зараз є партнерами правлячої партії.

"Для провалів Януковича одного Кучми не вистачить. Я переконана, що він буде все більше здавати своїх соратників для того, щоб самозберігатися", - сказала Тимошенко сьогодні журналістам після Українського саміту 2011 "Чи можна запровадити справжні реформи?".

На її думку, за таких умов суспільство має адекватно реагувати на дії влади і "не відволікатися на такі шумові ефекти, суспільство має реально оцінювати стан свого життя, реально оцінювати можливості цієї влади, щоб міняти на позитивне в Україні і залишати за собою право як господарі життя все в своїй країні міняти", - підкреслила Тимошенко.

"У мене немає жодних сумнівів, що буде використаний весь арсенал політиків, яких можна так чи інакше притягувати зараз до кримінальної відповідальності для того, щоб відволікати в Україні увагу і за межами України від економічних і соціальних провалів, які сьогодні супроводжуються владу Януковича", - резюмувала вона.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.