Парламентська опозиція вимагатиме внесення змін до бюджету для підтримки соціально-незахищених громадян

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 29.03.2011 12:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13539

На наступному пленарному тижні опозиція буде вимагати внести зміни до бюджету для підтримки соціально-незахищених громадян.

Про це сказав Заступник Голови Верховної Ради, один з лідерів партії «Батьківщина» Микола Томенко у вівторок, перебуваючи у Чернігівській області, повідомила прес-служба партії.

Говорячи про соціально-економічну ситуацію в країні, Томенко назвав цілком очевидним, що ріст цін, передовсім на продукти харчування, підвищення тарифів та висока інфляція – це причини, які повинні спонукати не лише опозицію вимагати, а й владу всіляко підтримати особливо малозахищених громадян у цей період.

«Очевидно, що за результатами приватизації «Укртелекому», який був власністю Української Держави, а значить всього українського народу, необхідно направити кошти передовсім на підтримку найменш захищених верств громадян», - зазначив він.

«Очевидно, що вже з 1 квітня необхідно підвищити заробітні плати, зокрема вчителям, та підвищити мінімальні пенсії», - додав віце-спікер.

Тому, за словами Томенка, опозиція буде вимагати вже на наступному пленарному тижні внести зміни до бюджету з метою захисту соціально-незахищених громадян.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.