ПР вже не приховує, що сприймає українців як біомасу

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 30.03.2011 04:18 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13552

Перший заступник глави партії Батьківщина Олександр Турчинов прокоментував слова донецького губернатора Анатолія Близнюка про те, що середня зарплата (2,5 тис. грн.) у Донецьку на всі 100% забезпечує “біологічну норму життя” місцевих жителів.

Турчинов: ПР вже не приховує, що сприймає українців як біомасу

Про це він написав на своєму персональному сайті.

"З одного боку, я не думаю, що у Донецьку живуть якісь особливі люди, здатні собі ні в чому не відмовляти на $300 на місяць. Хоча і ці гроші отримують там далеко не усі... А з іншого боку, представники Партії регіонів вже не приховують, що вони сприймають більшість українців, як біомасу", - зазначив Турчинов.

"Цій біомасі ними відводиться нескладна роль: задовольнятися своєю "біологічною нормою", споживаючи обмежений набір дешевих продуктів, розмножуватися і працювати на Партію регіонів. І на цьому потрібне вождям Партії регіонів біологічне коло людського існування замикається", - заявив він.

"Але, мені здається, презирство до людей і до їхніх можливостей виживати значно пришвидшує біологічне існування цієї влади", - додав Турчинов.

Як повідомлялося, 28 березня, голова Донецької обласної держадміністрації Близнюк заявив, що 2,5 тис. грн. зарплати забезпечують людині на 100% біологічну норму.

У свою чергу, донецький міський голова Олександр Лук’янченко запевнив, що йому вистачило б на життя середньої заробітної плати у розмірі 2,5 тис. грн.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.