Команда співучого “мера всіх киян” тупо вкрала землі на 70 мільярдів

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 31.03.2011 12:00 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13568

В Києві було незаконно роздано 750 гектарів землі.

Про це заявив під час звіту у Київраді голова КМДА Олександр Попов.

"Недопустимі факти, коли 750 гектарів київських земель видано Київрадою без підготовки будь-якої землевпорядної документації", - заявив він.

"Непоодинокі випадки, коли на одному засіданні Київради з голосу приймалися більше 100 земельних питань. Особи, які не проживають у Києві роздано безоплатно близько 75 гектарів київських земель. До речі, ці люди про це і знати не знали. Як кажуть правоохоронні органи, власниками вони були деякий час, а потім всі ці землі стікалися до декількох великих фірм", - додав Попов.

За його словами, створений у Київраді механізм "дозволив окремим ділкам протягом двох місяців оформити декілька гектарів землі в центрі столиці".

При цьому він відзначив, що прості кияни не отримали землі. "Якщо подивитись, то там немає руху черги. Люди не отримували землю", - сказав Попов.

За його словами, схема незаконного отримання землі була такою: подавалася заява до Київради, через місяць подавалася своя редакція договору купівлі-продажу ділянки в суд, який визначав, що договір укладений за ціною, яку визначив заявник.

"При цьому ні юридичні служби Київради, ні керівництво не реагували на це, не ходили в суд. І так ділянки з безцінь переходили у власність", - заявив Попов.

"Результат діяльності "вражаючий" - втрачену землю можна оцінити від 60 до 70 мільярдів гривень", - наголосив голова КМДА.

За його словами, за ці кошти можна було збудувати 1200 дитячих садочків, 400 шкіл, 15 мостів, 4 нові окружні дороги.

"За ці гроші київ би дійсно став європейською столицею", - наголосив Попов.

Від “Аратти”: Ситуація з майном громади у столиці викликає подив. Точніше, подив викликають дії влади.

Голова КМДА мало не кожного тижня сповіщає киян про нові й нові "здобутки" клептоманів Космоса в обкраданні киян. Правоохоронці влаштовують гучні й видовищні арешти дрібних клерків. При тому, власне ті, хто стояв за цим зухвалим дерибаном - залишаються поза "кадром". Наприклад, чинний мер Леонід Черновецький. Що, у правоохоронців є документальні факти, що весь цей час мер перебував з місією на МКС на орбіті Землі? Чи встановлював ділові контакти з інопланетянами?

Чому нікого не цікавить зростання добробуту депутатів Киїівради, які за дивним збігом обставин, абсолютно безкорисно ухвалювали рішення з неприкритого дерибану громадської власності?

Чому, врешті, ніхто досі не запитав Віктора Ющенка, чому він практично неприховано кришував те, що відбувалося у столиці? Не знав? Це казочки для діточок дошкільного віку.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.