Луценко розповів за що сидить і завдяки кому

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 31.03.2011 19:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13579

Екс-міністр Юрій Луценко заявив, що практично всі звинувачення, висунуті проти нього Генпрокуратурою, базуються на свідченнях отриманих від його заступника.

Про це він розповів в інтерв'ю "Фокусу", переданому з камери столичного СІЗО на Лук'янівці.

Він уточнив, що прочитав 23 томи своєї справи і всі вони про нарахування в обхід закону стажу та пенсії водієві Леоніду Приступлюку.

"Можу впевнено сказати - всі звинувачення, ігноруючи документи, тримаються на показаннях, отриманих від мого заступника (за деякими даними це колишній заступник міністра Михайло Клюєв) і одного з помічників про нібито усних вказівках Луценко зарахувати загальний стаж водія у міліцейський", - зазначив він.

"У будь-якому кримінальному діянні повинен бути умисел і користь. У моїх діях немає ні того, ні іншого. Якби було інакше, потрібно було б судити всіх міністрів МВС, адже вони підписували абсолютно аналогічні папери, підготовлені фахівцями Центрального апарату", - уточнив Луценко .

Екс-міністр також розповів, що буде вимагати скликання суду присяжних.

"Так, ми з захистом прийшли до рішення використовувати, закріплене в Конституції, право на суд присяжних. Я готовий доводити свою невинність перед судом простих людей, готових слухати і приймати незалежне рішення", - заявив він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.