Міліція з “братками” зносить авторинок у Києві

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 4.04.2011 15:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13599

Зараз відбувається бандитський напад на авторинок, який знаходиться у Києві на бульварі Перова. “Братки” зносять кіоски та трощать їх разом з товаром. Причому поряд з бандитами так само діють працівники благоустрою та міліції.

Підстав такої поведінки (ринок не є стихійним і офіційно зареєстрований) ніхто не пояснює, посвідчення ніхто не показує, своїх прізвищ не називає, повідомляє “Майдан-Інфо”.

Як повідомляє сайт ІА "Нація", люди у цивільному, які "козирнули" якимись посвідченнями окремим підприємцям, стали вивозити їхній товар у невідомому напрямку. На вимогу інших підприємців показати документи, відповіли з використанням нецензурної лексики, що "всем бл..., кого это касается, уже все показали. Идите на х.., а то и с вами такое будет".

До знесення ринку долучилася СБУ

Після того як працівники благоустрою вкрали в одного з торговців київського авторинку причеп, який зник у невідомому напрямку, працівники ринку захопили у кільце двох нападників, не випускаючи їх.

У відповідь нападники продемонстрували посвідчення працівників СБУ, але це їм не допомогло, і вони викликали на підмогу міліцію.

Також за своїми каналами працівники ринку дізналися, що є наказ швидко зачистити територію, аби до ранку від ринку нічого не лишилось.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.