Секретаріат Президента - Янукович: розвідка боєм

Автор/джерело -  © 5 канал



Дата публiкацiї - 3.11.2006 17:22 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1360

Рішення про перебування на посадах Гриценка та Тарасюка ухвалюватиме лише Президент - Балога.

У Віктора Януковича найбільше претензій до Бориса Тарасюка

Міністр оборони і Міністр закордонних справ можуть втратити свої посади після того, як відзвітують перед Верховною Радою. Цього не виключає Прем'єр-міністр України. У самого Віктора Януковича найбільше претензій до Бориса Тарасюка.

У Секретаріаті запевняють, що рішення про перебування на посадах міністрів оборони та закордонних справ ухвалюватиме лише Президент.

Про це на брифінгу заявив голова Секретаріату Глави Держави Віктор Балога. За його словами, Ющенко "нормально" відреагував на сьогоднішнє рішення Верховної Ради про звіт урядовців, призначених за квотою Президента.

Віктор Балога, глава Секретаріату Президента України:
"Президент нормально реагує на виклик міністрів для звіту. Це нормальна річ. міністри повинні звітуватись. Але в той же час, якщо стоїть питання про міністра оборони і про міністра закордонних справ, то я хочу наголосити, що це за контституцією є компетенція Президента і питання про доцільність перебування їх на посадах вказаних буде приймати Президент України"

Верховна Рада сьогодні проголосувала постанову про звіт двох міністрів, призначених за квотою Президена - оборони Анатолія Гриценка та закордонних справ Бориса Тарасюка. Прийти до Верховної Ради урядовці мають 15-го листопада. Опозиція участі в голосуванні не брала.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.