Справа Гонгадзе. Мельниченко каже, що відкрив Кучмі очі

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 4.04.2011 18:24 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13601

Екс-президент Леонід Кучма подякував екс-майора Миколи Мельниченка за деяку інформацію про вбивство Гонгадзе.

Про це легендарний екс-майор сказав в інтерв'ю журналістам після виходу з головного слідчого управління Генпрокуратури.

"Очна ставка. Я з адвокатом зайшов до кабінету слідчого, там сидів Леонід Данилович з двома адвокатами. Також були присутні два слідчого. Слідчий процесуально зачитав права і обов'язки. На нашу клопотанням слідство пішло на те, щоб фіксувати ставку на відеозапис", - сказав Мельниченко .

Екс-майор також наголосив, що була домовленість відповідати на питання "без будь-яких образ, щоб надати можливість об'єктивно розкрити слідству ті факти, які є діаметрально протилежними".

"Завдяки титанічним зусиллям, в тому числі і з боку журналістів, нарешті відбулася очна ставка. На очній ставці, я думаю, Леонід Данилович для себе відкрив дуже багато нового, також я думаю, що він дізнався про своє оточення дуже багато цікавого, в тому числі, хто його накручував у справі Гонгадзе ", - розповів Мельниченко.

Екс-майор також розповів, що по завершенню очної ставки Кучма йому подякував за інформацію про вбивство Гонгадзе та інші події.

"Він навіть мене подякував. Сказав мені "дякую". Відверто сказав, що дуже багато інформації він не знав. Я думаю, що оточення від нього приховувало і адвокати. Так що для нього це було відкриттям", - сказав Мельниченко.

Микола Мельниченко підкреслив, що Леонід Кучма був готовий до проведення очної ставки з ним, оскільки у нього був час морально підготуватися.

"Відбулася конструктивна очна ставка", - сказав майор.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.