Вчені знайшли спосіб, як встановити контакт з позаземними цивілізаціями

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 5.04.2011 18:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13617

Дует британських і американських вчених зробив відкриття в галузі вивчення неземних цивілізацій: останні 50 років, що вчені намагалися встановити контакт з позаземними цивілізаціями через радіосигнал, що посилається в космос, вони не брали до уваги значно простіший спосіб.

Як з'ясувалося тепер, треба придивитися до поясів астероїдів і пошукати на них сліди "розкопок".

З цими науковими дослідженнями виступили доктор Дункан Форган з університету Единбурга в Шотландії (Великобританія) і доктор Мартін Елвіс з Гарвард-Смітсонівського центру астрофізики, розташованого в Кембріджі (штат Массачусетс, США).

На ідею про прибульців-шахтарів їх наштовхнула думка про те, що в астероїдах містяться такі матеріали, як золото, платина, залізо і кремній, а отже, розумні інопланетні істоти не упустили б нагоди їх використати.

Теоретично позасонячна "шахтарська діяльність" повинна виробляти три ефекти, помітних із Землі. По-перше, учені стверджують, що в стандартних поясах астероїдів дотримується певне співвідношення цих елементів і мінералів. Тому обчислити астероїди, на яких велися інопланетні "розкопки", можна по змінам у їх складі, використовуючи спектроскопію.

По-друге, інопланетяни, швидше, будуть видобувати корисні копалини на великих астероїдах, де їх кількість більша, ніж на дрібних.

По-третє, подібні дії будуть залишати після себе велику кількість "сміття", яке забере тепло у сусідніх зірок і стане також мати власну температуру.

Втім, вчені визнають, що всі ці три ознаки виникають і з природних причин, незалежно від втручання прибульців-шахтарів, так що дослідження можна сприймати тільки як рекомендації, але поки не керівництва до дії.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.