Мати Гонгадзе не вірить, що Кучма міг дати прямий наказ вбити її сина

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 7.04.2011 16:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13647

Мати Георгія Гонгадзе Леся вважає виклики екс-президента Леоніда Кучми до прокуратури “комедією, яку комусь вигідно розігрувати”.

Мати Гонгадзе: “Кучма не вбивав мого сина”

Як пише газета Сегодня, Кучму вона у смерті сина не звинувачує.

Леся Гонгадзе залишається впевнена, що зуби і кістки черепа, на які вказав екс-генерал міліції Олексій Пукач, не належать Георгію.

"Поки немає трупа, про яке вбивство може бути мова? Нехай покажуть мені справжні останки Гії", - заявила вона.

"Це страшне шоу продовжують, щоб тримати один одного на гачку. За 10,5 років цього жахіття помінялися три президенти і п'ять генпрокурорів, і ось аж шостий раптом порушує справу проти Кучми", - зазначила мати журналіста.

"Я екс-президента не ловила за руку і звинувачувати не можу. Як і не можу повірити, що він віддавав наказ убити мого сина. Можливо, десь розлютився, ляпнув, що треба його вивезти за місто і зняти штани, а хтось цим скористався, щоб усунути Кучму. Все було підлаштовано ", - сказала Леся Гонгадзе.

Вона впевнена, що політикам вигідно жонглювати справою Гонгадзе. На її думку, третина успіху Віктора Ющенка свого часу була досягнута завдяки її синові.

"І далі продовжують грати його кістками", - засмучується мати журналіста.

Вона також зазначила, що вже давно не спілкується з екс-майором Держохорони Миколою Мельниченком. "Коли він зрозумів, що мене не можна ніяк використовувати, всі зв'язки припинилися. Ясно, що за ним хтось стоїть", - заявила Леся Гонгадзе.

Як повідомлялося, Генеральна прокуратура Україна використовує зроблені Мельниченком у кабінеті Кучми записи тільки у справі вбивства Гонгадзе.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.