Януковича у Львові пильно охороняють від народу

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 11.04.2011 14:41 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13679

Через приїзд Президента Віктора Януковича до Львова проїзд вулицями міста ускладнено. Ще до прибуття Януковича в аеропорт були перекритті вулиці Люблінська, Кульпарківська, В. Великого.

а словами кореспондента «Львівського порталу», правоохоронці, до яких він звертався із питаннями «у зв’язку з чим заблоковано проїзд і коли він буде відкритий», відмовлялись давати відповіді.

Окрім того, приїзд Януковича у Палац залізничників спричинив перекриття вулиці Городоцької, а також бічних до неї вулиць.

Додамо, що ускладнено не лише рух автомобілів та громадського транспорту, але й обмежено пересування громадян. Зокрема, правоохоронці не пускають львів’ян в жодну вуличку, яка веде до Палацу залізничників. А мешканців, які проживають у прилеглих будинках міліціонери супроводжують до самих помешкань.

Як повідомлялося раніше, сьогодні Президент України Віктор Янукович перебуває з робочим візитом у Львівській області. Окрім огляду львівського літовища та стадіону, Президент візьме участь в розширеному засіданні регіонального комітету з економічних реформ щодо розвитку спортивної та туристичної інфраструктури в рамках реалізації проекту «Олімпійська надія-2022».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.