В Одесі витратили на червоні прапори вдвічі більше, ніж на допомогу ветеранам

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 12.04.2011 13:56 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13698

Одеська міська організація Партії регіонів виготовила до Дня визволення Одеси (10 квітня) 1,5 тис червоних прапорів. Вартість виготовлення 1,5 тис червоних прапорів склала 55 тис грн. На честь Дня визволення Одеси міськрада надала одноразову допомогу 35 ветеранам-визволителям міста по 1 тис грн.

Одеса законсервувалася в “совку”. Люди, як звичайно - на останньому місці

Щодо прапорів, то 900 з них передадуть міським структурам для вивішування 10 квітня і 9 травня. Ще 600 направлять до ветеранські організації міста, передає ТСН.

Зазначимо, ініціатором вирішення вивішувати червоні прапори в Одесі в дні, пов'язані з перемогою у Великій Вітчизняній війні, був керівник фракції Одеської міськради Геннадій Труханов.

Крім того, мер міста Олексій Костусєв неодноразово заявляв, що місто прикрасять святкові плакати з визвольною тематикою.

За кілька днів до 10 квітня соціальні плакати таки з'явилися, але замість солдатів радянської армії-визволительки на фото виявилися зображеними румунські окупанти.

Це фото було зроблено в 1941-го року. На ньому зображені румуни, які відпочивають на Приморському бульварі після успішної операції із захоплення чорноморського порту. Зображення неодноразово публікувалось в Інтернеті, а також друкувалось в книгах, присвячених окупації Одеси.

10 квітня 1944 року Червона армія визволила Одесу від німецько-румунських військ.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.