Черговий маразм від Черновецького - пам`ятна “медалька” на дитину

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 6.11.2006 19:56 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1371

Чергове нововведення чекає киян. Правда, воно торкнеться найменших жителів столиці, що тільки-тільки з'явилися на світ.

- І що мені з цієї медальки?!

Столична влада придумала своєрідну форму заохочення народжуваності в Києві. Тепер кожен новонароджений киянин отримуватиме пам'ятний знак. Як виглядатиме заохочення поки невідомо, але робоча група з підготовки і проведенню конкурсу на кращий проект пам'ятного знаку вже створена.

У мерії вважають, що пам'ятний знак стане не тільки символом своєрідного київського "громадянства", але і певних зобов'язань киянина перед суспільством і суспільства перед киянином, щоб народити і народитися в Києві було дійсне престижно.

Форма найпам'ятнішого знаку, матеріал, з якого його виготовлять, написи на нім, а також форму посвідчення визначать за результатами відкритого конкурсу.

Заохочення - це, безумовно, добре. Проте до моменту поповнення в сім'ї, кращих знаків, чим грошові, поки що ніхто не придумав, повідомляє РКМ.

Від "Аратти". Це добре, що пам`ятний знак. А не пакетик гречки, або якась гнила консерва, - не всякий шлунок дорослого це може переварити, не кажучи про новонароджених. Головне, - щоб розміри були відповідні - бо зголодніла дитина може потягнути пам`ятний знак до рота...


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.