Путін був вчора у Києві з піар-візитом

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 13.04.2011 12:34 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13714

Учорашній візит прем’єр-міністра Росії Володимира Путіна до Києва - не що інше, як інформаційна війна перед новим походом Володимира Путіна на третє президентство.

Про це заявив екс-віце-прем'єр-міністр з євроінтеграції Олег Рибачук.

Спроби переконати українську владу в необхідності інтеграції України до Митного союзу Росії, Білорусі і Казахстану були лише прикриттям дійсної мети візиту, сказав Рибачук вчора в ефірі 5 каналу.

"Я не чув і не читав, практично, експертних висновків про якісь переваги Митного союзу", - сказав екс-віце-прем'єр.

На його переконання "спроби Путіна затягнути Україну в Митний союз", і його заяви щодо цього розраховані в основному на росіян.

"Я думаю у Володимира Путіна основне завдання - стати президентом. І те, що він робить, розраховане переважно на російського виборця, на російський політикум і російського журналіста. Саме так працює їх пропагандистська машина", - переконаний екс-чиновник.

Як повідомлялося, радник Президента України Ганна Герман заявила, що Віктор Янукович і голова уряду Російської Федерації Володимир Путін під час зустрічі в Києві 12 квітня розмовляли мовою "виключно національного прагматизму". "Мова почуттів, поглядів, мова тіла, костюмів, яка була характерною для політичного стилю Юлії Тимошенко, сьогодні відійшла убік і стала немодною", - зазначила при цьому Герман.

Нагадаємо, Путін перебував з візитом в Україні 12 квітня для обговорення питань економічного співробітництва, в тому числі в сфері енергетики, а також перспектив участі України в інтеграційних процесах Митного союзу на пострадянському просторі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.