Даішник обматюкав водія і погрожував убити (відео, аудіо)

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 14.04.2011 05:07 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13726

Правоохоронці витягли силою з машини водія, відібрали в нього мобільний телефон і намагалися затягнути його у свій автомобіль.

У середу, 13 квітня, на сайті громадської організації "Дорожній контроль" один з учасників форуму опублікував черговий запис агресивного свавілля працівників ДАІ. Але чи були це точно співробітники ДАІ, поки невідомо.

9 квітня 2011 у м.Харцизьк автомобіліста підрізав білий приватний ВАЗ 2106, звідки вийшли працівники Державтоінспекції, один з яких представився інспектором Петренко. Обидва були без нагрудних значків.

Як заявляє водій, співробітники міліції стверджували, що він, не пропускаючи їх, створив аварійну ситуацію. Пізніше заявили, що він в нетверезому стані і повинен слідувати за ними до начальника ДАІ та на медогляд. Далі пролунали погрози фізичної дії впереміж з нецензурною лайкою.

"Коли мене витягли з машини і забрали мобільний телефон, я був в шоці і подумав, що це злочинці. Хвилин 10 я намагався до них донести, що якщо вони працівники міліції, то дійте за законами (складайте протокол і т.д.), але капітан у грубій формі намагався затягнути мене в їхню машину, а потім хотів заволодіти моїм автомобілем", - каже водій.

Автомобіліст із зусиллями добрався до салону свого автомобіля і сховав відеореєстратор: "В кінці подій, капітан зрозумів, що мене не розвести, він віддав мені мобільний телефон з документами в обмін на те, що я напишу на аркуші паперу, що я до них претензій не маю".



Постраждалий автомобіліст повідомив, що інспектор пересувався на ВАЗ н/з АН6535ЕН. Причому ці номери взагалі від іншої машини. Також стали відомі і дані ДАІшника. Його прізвище справді Петренко, звуть - Сергій Петрович, 31.03.1981 р.н. Ймовірне місце проживання - м. Харцизьк, вул. Жовтнева.

Один з учасників форуму "ДК" підтвердив, що даний ДАІшник дійсно Петренко С.П., оскільки раніше "перетинався з цим негідником".

Крім цього в базі даних судових рішень є дві постанови суду, якими дії інспектора ДАІ Петренко С.П. визнані неправомірними.

Автомобіліст повідомив, що після інциденту йому стали надзвонювати з засекречених номерів. Що цікаво, на зв'язок з водієм вийшов сам брутальний інспектор. ДАІшник тремтячим голосом став благати автомобіліста зустрітися і принести свої вибачення.

Щоб добитися побачення, інспектор запропонував водію заправити бак його автомобіля. На думку ДАІшника ця адекватна розплата за його дії.

“Дорожній контроль” розчарує Сергія Петренко - йому світить ч.2 ст.365 Кримінального Кодексу України, а не заправка одного автомобіля і слізні вибачення.

Запис розмови:


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.