Аскетичне помешкання Лідера можна побачити тільки з висоти пташиного польоту

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 14.04.2011 11:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13729

У резиденції Президента Віктора Януковича у Межигір´ї можна побачити багатоярусний водоспад, античні колони, 4-х поверховий клубний будинок і голуб`ятні.

Як повідомляє «Сегодня», з борту вертольота можна легко побачити одну з найбільших будівель у Межигір´ї, чотириповерховий будинок. За деякими даними - це так званий клубний будинок. У ньому Президент може приймати гостей і проводити дозвілля.

За сотню метрів розташований багатоярусний водоспад, поблизу доглянутих клумб красуються густі ялини. Впритул до будинку знаходиться стіна з колонами, побудована за аналогією зі стіною з національного заповідника Херсонес Таврійський. Поряд з великим будинком видніється ще одна будівля і споруда, схожа на критий тенісний корт. Згідно зі супутниковою картою, неподалік від корту і розташований будинок, в якому живе Президент.

Серед високих сосен знаходиться невелика водойма, береги якого вимощені красивим природним каменем. Трохи далі, на самому узгір´ї, розташований металевий ангар. Тут, за словами робітників, які будували майданчик біля Верховної Ради, і будуть розміщені два вертольоти. На одному з них полетить Янукович, на другому - його охорона.

Біля самого берега Дніпра, де закінчується територія резиденції, 13 робочих в однаковій синій формі щось старанно перекопували біля двох голуб´ятень. На їхніх дахах намальовані якісь кола.

«Це щоб будівлі були впізнавані для своїх голубів, адже зараз багато будинків з однаковими дахами», - пояснили у Всеукраїнській асоціації голуб`ятників.

Нагадаємо, що згідно з офіційною версією, на території «Межигір´я» Януковичу належить лише один цей будинок. А все інше - у власності якихось фірм. В опозиції кажуть, що фірми всі ці так чи інакше пов´язані з сім´єю президента, і вся резиденція де-факто управляється Януковичем. У останнього свій зв´язок з власниками «Межигір´я» заперечують.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.