Донецький інспектор Петренко доматюкався до порушення справи прокуратурою

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 14.04.2011 14:30 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13731

Інспектор ДАІ Петренко, який став героєм скандального відеоролика, на якому він неприпустимо грубо поводиться з водієм, звільнений з органів Внутрішніх справ України.

Про це розповів автор викладеного в Інтернет ролика автомобіліст Ігор, повідомляє «Дорожній контроль».

Автор запису водій Ігор повідомив "Дорожньому контролю", що на даний момент на нього відбувається величезний тиск.

За його словами до нього додому приїздив співробітник Служби внутрішньої безпеки за завданням міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова і начальника Державної автомобільної інспекції України Валерія Лозового.

«Я написав все як було. На моє запитання що з ким буде, він відповів, що Петренко вже звільнили і передають справу в прокуратуру, постраждає начальник ДАІ Харцизька та області», - повідомив водій.

Як повідомив начальник Центру громадських зв'язків ГУ МВС у Донецькій області Ігор Дьомін, в даний час проводиться службова перевірка, за результатами якої буде видано наказ. Зміст цього наказу, а також інформація про вжиті заходи реагування будуть доведені до відома ЗМІ та громадськості, - запевнив керівник прес-служби виданню Остров.

На сайті Департаменту ДАІ також з'явилося повідомлення, що за даним фактом проводиться службова перевірка.

Як ми повідомляли, 9 квітня 2011 у м. Харцизьк Донецької області стався конфлікт водія з співробітниками ДАІ, які на приватному ВАЗ 2106 підрізали автолюбителя і пред'явили йому звинувачення у створенні аварійної ситуації. Один з них представився інспектором Петренко. Обидва були без нагрудних значків.

Побачивши, що водій фіксує їх розмову на відеофіксатори, даішники спершу обматюкали його, потім витягнули з машини та відібрали мобільний телефон. У процесі розмови один із співробітників ДАІ нецензурно погрожував у позаслужбовий час вбити водія.

Після оприлюднення відео цієї брутальної події, капітан ДАІ С.Петренко намагався залагодити конфлікт з водієм, пообіцявши заправити повний бак бензину.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.