Комуніст Соломатін заплатить Юрію Іллєнку за своє хамство

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 7.11.2006 02:50 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1374

Вступило в силу рішення Печерського районного суду м. Києва про стягнення з Юрія Соломатіна на користь Юрія Іллєнка моральної шкоди у розмірі 3000 грн.

Крім того, комуністу доведеться відшкодувати відомому кінорежисеру всі судові витрати, повідомляє прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

Нагадаємо, що інцидент стався 24 лютого 2006 року під час участі в телевізійній передачі "Свобода слова" в прямому ефірі телеканалу ICTV. Не маючи аргументів для продовження дискусії, комуніст Соломатін вирішив перейти на більш звичний для себе непарламентський лексикон, принизивши честь та гідність кандидата у народні депутати від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Юрія Іллєнка.

Цікаво, що під час судового засідання представники комуніста намагалися довести, що фраза Соломатіна (мовою оригінала): "Болтун ты старый, козел к тому же еще. Что это за подлянка такая?" зовсім не є образливою. На їх ствердження, це - ... лише критичне ставлення Соломатіна до Іллєнка.

Після таких заяв не дивно, що комуністи-лєнінці так швидко знайшли спільну мову у парламентській широкій коаліції, адже основна її маса так само порожняк не жене.

Втім, суд не задовольнився "фєнєю" відповідача і примусив відповісти "за козла".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.