Радник Президента має публічно вибачитися перед нардепом Шкілем

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 18.04.2011 09:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13754

Протягом місяця Ганна Герман зобов’язана спростувати свої звинувачення на адресу Андрія Шкіля в отриманні ним двох державних квартир.

Про це повідомив персональний сайт народного депутата.

Апеляційний суд Києва залишив в силі рішення Шевченківського суду про захист честі, гідності та ділової репутації від 12 травня 2010 року, яким Ганну Герман зобов’язано визнати поширену нею інформацію щодо квартир Андрія Шкіля такою, що не відповідає дійсності. Окрім того, Герман повинна сплатити нардепові відшкодування моральних збитків у розмірі 1300 гривень.

Суд також зобов’язав телеканал «Інтер» в найближчому випуску телепередачі «Велика політика з Євгенієм Кисельовим» надати Ганні Герман (за її власний рахунок) ефірний час для спростування поширеної нею недостовірної інформації.

Нагадаємо: 28 лютого 2008 року під час трансляції програми «Свобода» Савіка Шустера на телеканалі «Інтер» Ганна Герман заявила про те, що Шкіль «безкоштовно і без черги отримав дві квартири в минулому і в позаминулому скликанні».

«На відміну від пані Герман, я не став зводити поклепи чи обмовляти її на очах у мільйонів глядачів, - зазначив Андрій Шкіль, - аби раз і назавжди припинити подібні дешеві інсинуації, я звернутися до суду. Я не на хвилину не сумнівався у тому, що суд прийме рішення на мою користь, адже інформація про дві державні квартири – міф, створений багатою уявою пані Герман».

«Переконаний: пані Герман як законослухняна громадянка, до того ж – співробітниця Адміністрації Президента – виконає рішення Апеляційного суду, продемонструвавши приклад того, як має поводити себе кожен у правовій демократичній державі, яку, як стверджує пані Ганна, якраз і будує президент Янукович, - зазначив Андрій Шкіль.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.