Україна для людей. Невідомий українець купив у Лондоні “хатинку” за рекордну ціну

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 18.04.2011 10:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13755

У Лондоні, на розкішній вулиці Найтсбрідж, проданий триповерховий пентхаус з виглядом на Гайд-парк за рекордну для всієї історії Британії суму в 136 мільйонів фунтів.

Апартаменти в кількості дві одиниці загальною площею в 2,2 тисячі квадратних метрів продані покупцю, ім'я якого не розголошується, за посередництва українських адвокатів, повідомляє британська The Guardian.

Операція в 136 мільйонів фунтів стерлінгів була укладена кілька років тому, але тільки зараз отримала офіційну реєстрацію в Земельному реєстрі.

Ціна купленого в новому лондонському комплексі "One Hyde Park" пентхауса перевищує вартість найдорожчої нерухомості світу, пише The Guardian. Наприклад, на Манхеттені схожі апартаменти класу люкс з виглядом на Центральний парк коштують трохи більше 50 мільйонів доларів. А в найдешевшому в плані нерухомості британському Ланкаширі за 136 мільйонів фунтів можна купити півтори тисячі типових будинків.

Засекречений покупець пентхауса витратить ще 60 млн фунтів на меблювання. Його сусідами стануть казахстанський мідний магнат Володимир Кім, прем'єр-міністр Катару та ірландський будівельний магнат Рей Грехан, пише видання.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.