У Києві на ремонт доріг виділяють 92 мільйони. Яку частину з цих коштів закатають в асфальт і яку “відкатають” - не повідомляється

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 18.04.2011 12:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13758

У Києві на дрібний та середній ремонт в цьому році планується виділити кошти в сумі 92,3 млн. гривень.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації із посиланням на КК «Київавтодор».

За даними комунальної корпорації «Київавтодор», плановий поточний ремонт столичних доріг вже розпочато.

Також у комунальній корпорації відзначають, що з початку року на балансовій вулично-шляховій мережі міста ліквідовано ямковість на площі 35 тис. кв. м.

«Ліквідацію ямковості на вулицях загальноміського значення ми завершимо до 1 травня, а на вулицях районного значення та маршрутах руху громадського транспорту до 28 травня», – поінформував генеральний директор КК«Київавтодор» Георгій Глінський.

Найближчим часом планується виконувати роботи на вулицях, прилеглих до культових споруд, цвинтарів та місць вшанування пам’яті жертв Чорнобильської трагедії, а саме: на вулицях Байкова, Ягідна, Китаївська, Гришка, Горького (с. Бортничі), Світла, Леніна, Кіото; на під’їзній дорозі до вул. Кузбаської, вул. Попудренка, проспекті Гагаріна, вулицях Прирічна, Богатирська, проспекті Свободи, вулицях Північно-Сирецька, Покровська, Героїв Севастополя, Монтажників, Протасів Яр, Федорова, Гетьмана, Овруцька, Нагірна, Лук’янівська, Володимирська, проспект Миру, бульвар Верховної Ради, вулицях Курнатовського, Плеханова та ін.

У «Київавтодорі» відзначають, що проблемними залишаються ті вулиці приватного сектору, які знаходяться у стані розриття і роботи на яких повинні завершити замовники робіт – райдержадміністрації. Роботи проводились на 202 вулицях у 9-ти районах міста, з них тільки на 43 вулицях відновлено благоустрій у повному обсязі. Частково відновлено покриття на 94 вулицях.

Минулого року на ремонт київських доріг було витрачено вдвічі меншу суму - 44,5 млн. грн. Ще 11 млн. грн. коштував ремонт дороги для Януковича.

Від “Аратти”. Цікаво, якщо врахувати рівень корупції в нашій державі, та відкинути "відкати" при проведенні дорожніх роботах, то цієї суми вистачило б не на "ямковий ремонт", а на повноцінну заміну дорожнього покриття?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.