Азаров знайшов у тоталітарному Китаї ідеологічних братів

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 18.04.2011 14:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13766

Партія регіонів та Комуністична партія Китаю підписали угоду про співпрацю.

Документ було підписано у Пекіні в рамках візиту до Китайської Народної Республіки української делегації на чолі з прем`єр-міністром України, лідером ПР Миколою Азаровим, повідомили у Департаменті інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету міністрів України.

Як зазначається у повідомленні, підписи під документом поставили заступник голови Партії регіонів Леонід Кожара та заступник завідувача відділом Центрального комітету Комуністичної партії Китаю Чень Фенсян.

Підписанню угоди передувала зустріч глави українського уряду з членом постійного комітету політбюро ЦК КПК Хе Гоцяном і представниками Компартії КНР. Азаров охарактеризував цю зустріч як дуже змістовну. У її ході, розповів він журналістам, мова йшла про співпрацю між партіями, про обмін досвідом, делегаціями, а також про те, як у Китаї налагоджена боротьба з корупцією.

У свою Кожара назвав підписання угоди між ПР і КПК неординарною подією. Він також зазначив, що сьогодні ПР розвиває дружні відносини з іншими партіями як на Заході, так і на Сході.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.