Довгого звільнили від тягаря посади

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 19.04.2011 12:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13774

Сьогодні на засіданні Київради депутати прийняли відставку секретаря Київради Олеся Довгого.

«За» відповідне рішення проголосували 112 депутатів, проти – 0, утрималося – 0, 1 – не голосував. Питання про його відставку було єдиним у порядку денному на сьогодні.

На момент голосування зареєстровано 113 депутатів. Голосування відбувалося у таємному режимі, але в залі

За словами Довгого, те, що він робить «це не політичний крок». «Сильним є той, хто може зупинити наростаючий конфлікт, а не продовжувати його. Я першим роблю цей крок, щоб перегорнути сторінку протистояння. Це моє рішення», - підкреслив секретар Київради. Довгий попросив депутатів внести питання про його відставку пунктом першим, а всі інші питання, що передбачає порядок денний перенести на засідання сесії Київради, що відбудеться завтра.

«Я відмовляюся сьогодні від своєї посади, але я не відмовляюся від принципу захисту місцевого самоврядування», - зазначив Довгий, та додав, що ці принципи він відстоюватиме як позафракційний депутат.

Сьогодні після засідання сесії голови фракцій зберуться у кабінеті Олеся Довгого аби у неформальній атмосфері обговорити «питання дня».

Довгий також додав, що за той час, поки він був секретарем Київради, з тими депутатами, які сьогодні присутні в залі він провів 1,5 тисяч годин та прийняв майже 10 000 господарських рішень.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.