Путін переконував Держдуму в тому, що авторитаризм - рушій прогресу

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 20.04.2011 13:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13797

Прем’єр-міністр Росії Володимир Путін закликав уникати “невиправданого” лібералізму, який загрожує стабільності в країні.

Про це він заявив, виступаючи в середу, 20 квітня, в Держдумі зі звітом про діяльність уряду.

"Росії потрібні десятиліття сталого, спокійного розвитку без різного роду торохкань, необдуманих експериментів, замішаних на невиправданому часом лібералізмі або з іншого боку соціальної демагогії", - зазначив Путін.

Він підкреслив, що "ні те, ні інше нам не потрібно". "І те, і інше буде відволікати від генерального шляху розвитку країни", - зазначив глова уряду Росії.

Прем'єр також наголосив, що необхідно зберегти громадянський і міжнаціональний мир, поставити перепону будь-яким спробам розколоти і пересварити російське суспільство.

"Нам потрібно знайти такі рішення, які - дадуть Росії можливість впевнено йти вперед. Будувати сильну, інноваційну економіку. І кожний рік такого розвитку повинен приносити реальні, відчутні поліпшення в житті громадян, для абсолютної більшості російських сімей У цьому полягає сенс нашої політики", - наголосив Путін.

Раніше російський прем'єр пообіцяв, що економіка Росії вийде з кризи і повністю компенсує втрати достроково - до початку 2012 року.

Як відомо, Путін є пріоритетним кандидатом для "Єдиної Росії" на прийдешніх президентських виборах в 2012 році.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.