Суд дозволив українофобам провести марш Перемоги у Львові

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 20.04.2011 23:14 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13807

Львівський окружний адміністративний суд відмовився розглядати позов про заборону маршу Перемоги, який 9 травня в центрі міста мають намір провести одесити з партії “Родіна” і організації “Дозор” спільно з кримською партією “Русскоє єдінство”.

Про рішення суду повідомляє львівське видання “Вголос”.

Заборонити марш вимагала партія Фронт змін, пояснюючи це можливістю конфліктів. Проте суд не побачив порушення прав жодної зі сторін конфлікту.

Між тим, представник ВО “Свобода” Василь Молдован вже пообіцяв, що активісти заблокують приїзд до Львова автобусів з учасниками маршу Перемоги.

"Ми не плануємо вдаватися до будь-яких протиправних дій, але зробимо все, щоб вони не змогли пройти маршем нашим бандерівським містом ... Вважаємо це неприпустимим. Нехай вони собі роблять у Криму марші - ми ще на це можемо закрити очі, але коли вони посягають на давні наші святині ... Ми добре знаємо, що у Львові ніхто не святкує День перемоги, це для нас день жалоби ", - сказав Молдован.

Як повідомлялося, партія “Рускоє єдінство” вже подала до Львівської міськради заявку на проведення 9 травня маршу Перемоги і вона зареєстрована у відповідному порядку.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.