Кому міліція демонструвала силу у лікарні? Там що, засіли терористи?

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 22.04.2011 15:05 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13826

Прокуратура Києва порушила кримінальну справу щодо екс-голови Шевченківської райадміністрації столиці Віктора Пилипишина.

Його обвинувачують у перевищенні влади та службових повноважень, що заподіяли збитки громаді на суму понад 15 мільйонів гривень, повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

21 квітня Пилипишину було пред'явлено обвинувачення у скоєнні злочину, передбаченому ч.3 ст.365 Кримінального кодексу України.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії.

У свою чергу, прес-служба громадського руху "Кияни передусім!" повідомила, що Пилипишин перебуває в реанімації після того, як його допитали в лікарні.

Згідно з повідомленням руху Пилипишина, 21 квітня близько 23.00 30-40 спецназівців увірвались в приміщення клініки Медіком на вул. Кондратюка, 8, щоб арештувати колишнього столичного чиновника, який лікується там після гіпертонічного кризу.

"Близько 15 осіб зайшли до його палати, пред'явили якусь постанову про порушення кримінальної справи і прямо в палаті відразу почали допит. При цьому так звані правоохоронці не зважили на відсутність адвоката, порушивши елементарні правові норми", - заявляє рух "Кияни передусім!".

"В ході таких "слідчих" дій лікарі заявили, що подальший допит загрожує не лише здоров'ю, але й життю Пилипишина. У результаті його у важкому стані забрали до реанімації", - йдеться в повідомленні.

За останніми даними, до палати Пилипишина приставили охорону, а у дворі чергує наряд міліції.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.