Міліція влаштувала у лікарні “самодіяльне маски-шоу”

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 22.04.2011 15:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=13827

Слідчі прокуратури Києва не надавали будь-яких вказівок правоохоронцям щодо примусової доставки колишнього голови Шевченківської райдержадміністрації столиці Віктора Пилипишина на допит.

Про це повідомила прес-службаі прокуратури Києва.

«Слідчий прокуратури Києва не надавав будь-яких вказівок працівникам правоохоронних органів про доставлення чи переміщення обвинуваченого Пилипишина до слідчого у зв’язку із відсутністю висновків медичних працівників щодо стану здоров’я Пилипишина», - зазначили у прокуратурі.

Як повідомлялося раніше, 21 квітня Пилипишину було пред’явлено обвинувачення у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 365. Екс-керівника Шевченківського району обвинувачують у перевищенні влади та службових повноважень, що заподіяли збитки громаді на суму понад 15 млн. грн.

За даними прес-службі громадського руху „Кияни передусім!”, головою якого є Пилипишин, він потрапив у важкому стані до реанімації після того, як сьогодні вночі правоохоронці намагалися арештували його у лікарні “Медіком”.

За даними громадського руху, “близько 15 осіб зайшли до палати Пилипишина, пред’явили якусь постанову про порушення кримінальної справи і прямо в палаті відразу почали допит”. “При цьому так звані правоохоронці не зважили на відсутність адвоката, порушивши елементарні правові норми”, - додали в прес-службі. Біля палати Пилипишина та у дворі лікарні чергують правоохоронці.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.