У Донецьку шукають нового Вередюка

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 7.11.2006 18:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1383

Підозрюваний у вбивстві донецького підприємця, члена БЮТ Геннадія Бистрякова співвласник ВАТ “Дебальцевський завод металургійного машинобудування” Василь Євдокимов випущений на волю за відсутністю доказів.

Про це заявив адвокат Євдокимова Сергій Осика.

За його словами, у вівторок закінчився визначений судом термін перебування підозрюваного під вартою, протягом якого прокуратура Донецька мала пред'явити йому обвинувачення.

Оскільки ніяких підстав для пред'явлення будь-яких обвинувачень прокуратура не знайшла, Євдокимов був випущений на свободу.

Адвокат вважає, що йому вдалося повністю відстояти права свого підзахисного, серйозно порушені на початковому етапі слідства.

Протягом перших п'яти днів затримання Євдокимова під вартою затриманий, а потім - заарештований, не мав можливості зустрітися зі своїм адвокатом.

Як відомо, 26 жовтня у власній квартирі був застрелений співвласник ВАТ "Дебальцевський завод металургійного машинобудування" Геннадій Бистряков.

28 жовтня за підозрою у здійсненні цього злочину правоохоронці затримали його колегу по роботі гендиректора ДЗММ Василя Євдокимова.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.